RSS

Εύκολη δίαιτα για χάσιμο 1-2 κιλών την εβδομάδα


Δίαιτα 1-2 κιλά την εβδομάδα
Αν ακολουθήσετε πιστά τη δίαιτα μπορείτε να χάσετε μέχρι 3 κιλά από την 1η εβδομάδα. Είναι πολύ καλή δίαιτα για σταδιακό χάσιμο βάρους χωρίς στερήσεις, ενώ βοηθάει στο μεταβολισμό αφού τηρούμε τα συχνά γεύματα.

Σε κάθε βδομάδα μια μέρα είναι μέρα αποτοξίνωσης -εγώ επέλεξα την Παρασκευή- και τότε ζυγιζόμαστε! Καλή επιτυχία:)




Για αυτή τη βδομάδα μπορείτε να αλλάζετε τα βραδινά ή μεσημεριανά με επιλογές άλλης μέρας.


Δείτε την επόμενη βδομάδα της δίαιτας εδώ: Εύκολη δίαιτα - 2η βδομάδα

(Για να δείτε όλα τα σχόλια πατήστε στο τέλος των σχολίων εκεί που λέει νεότερο!)

Από το site sintagespareas.gr

Print Friendly and PDFPrint Friendly

572 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   401 – 572 από 572   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

pisteov pvs h dieta einai diskolei alla ua ta kataferv kai
ua xasv 27 kila akoma omvs den exv jekinhsei kai fobame ligo giati eimai kai 12 xronvn

Ανώνυμος είπε...

pisteov pvs h dieta einai diskolei alla ua ta kataferv kai
ua xasv 27 kila akoma omvs den exv jekinhsei kai fobame ligo giati eimai kai 12 xronvn

Ανώνυμος είπε...

pisteov pvs h dieta einai diskolei alla ua ta kataferv kai
ua xasv 27 kila akoma omvs den exv jekinhsei kai fobame ligo giati eimai kai 12 xronvnbia

Eleni είπε...

Κατ'αρχή συγχαρητήρια για τα 23 κιλά που έχασες και που φυσικά δεν πήρες πίσω!:) Όσο για τον άντρα σας μπορεί πιστεύω να πίνει μια μπύρα χωρίς αυτή να επηρεάζει τη δίαιτα.. Στην τελική οι άντρες συνήθως χάνουν πιο εύκολα κιλα!

Unknown είπε...

κορίτσια καλησπέρα σας!Ελένη συγχαρητήρια για όλο αυτό που έχεις κάνει!!όλο το βράδυ διάβαζα τα σχόλια σας και πραγματικά ενθουσιαστηκα..από αύριο την ξεκινάω και εγώ, είμαι 75 κιλά και θέλω να χάσω 12-15..ελπίζω να τα καταφέρω.για οποιαδήποτε απορία μπορώ να σε ενοχλήσω, έτσι??

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα και από μένα,
Θα μπορούσατε να μου δώσετε περίπου μια εκτίμηση για το μέγεθος των μερίδων? Για παράδειγμα, μια μερίδα κοτόπουλο σε πόσα γραμμάρια (άψητου) κοτόπουλου αντιστοιχεί? Μια μερίδα κριθαράκι, πόσα γραμμάρια κριθαράκι είναι?
Συγγνώμη προκαταβολικά αν η απάντηση βρίσκεται ήδη μέσα στα σχόλια!

Άννα είπε...

Καλημέρα σε όλες και μπράβο σας για την προσπάθεια!
Είδα και γω τα θετικά σχόλια και είπα να αρχίσω μήπως δω επιτέλους αποτελέσματα. Ιδανικά θα ήθελα και εγώ να χάσω τουλάχιστον 10-15 κιλά (1,70-80 κιλά) και να γλυτώσω μια για πάντα γιατί είναι ένα θέμα που με ταλαιπωρεί χρόνια και ποτέ δεν το αντιμετώπισα με τη δέουσα σοβαρότητα.
Την τετάρτη (17/07) ξεκίνησα, ακόμη δηλαδή δεν έχω κλείσει εβδομάδα, ούτε έχω κάνει την ημέρα αποτοξίνωσης, και έχω εμφανή διαφορά (-3 κιλά).
Δεν έχω δυσκολευτεί καθόλου ως τώρα και με έχει παραξενέψει πολύ (θετικά βέβαια) η διαφορά στα ρούχα μου και στη ζυγαρία, αλλά έχω τις αμφιβολίες μου για τις επόμενες εβδομάδες. Μου φαίνονται πολύ χαλαρές για να έχουν αποτέλεσμα... Θα δούμε...

Eleni είπε...

Καλησπέρα!!
Μαρίνα ελπίζω να ξεκίνησες με τη διατροφή, να με ρωτάς ό,τι θες!

Ένας καλός οδηγός για μερίδες είναι εδώ: http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=208498&catid=10

Άννα μου καλή συνέχεια!! με τόοσο καλή αρχή είμαι σίγουρη πως θα πετύχεις το στόχο σου!

Ευγένια είπε...

καλό μεσιμέρι κορίτσια εγώ ξεκινάω σήμερα 87 κιλ'α και θεκω να χάσω τουλάχιστων 15 θα δουμε πάντως φαινεται εύκολη και όλα τα σχόλια είναι θετίκα οπότε κα΄λή αρχή σε μένα καλή συνέχεια σε σας

ετγενια είπε...

τελικα την ξεκινησα ποιο μετα απο οτι ελεγα οταν ξεκινησα ημουν 89,9 τελιωνοντας η 1η εβδομαδα ημουν 88 δεν την εκανα ακριβως λογω οτι ημουν και αδιαθετη ομως και με αυτο το αποτελεσμα οκ ειμαι συνεχιζω την2η εβδομαδα

Eleni είπε...

Ευγενία μου συνεχίζεις?? Πώς πας? ότι απορία έχεις ρώτα!

Μαρία.Π είπε...

Ξεκινω σημερα τη διαιτα. θελω να χασω 10 κιλα. ελπιζω να δουλεψει και σε εμενα. θα φτιαχνω γευματα απο τις συνταγες σου! Μαρία.Π

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να αλλάξω το μεσημεριανό με το βραδινό.
Ευχαριστώ!!!!
Μαρίνα

Ανώνυμος είπε...

gia sas ime 14 etwn k 8l na kanw aftin t dietan ine kli?

Ανώνυμος είπε...

για μενα που δεν εχω παραπανισια κιλα κ τηελο να χασω 3 με 4 ειναι καταλληλη αυτη η διαιτα για μενα.επισης να τονισω οτι δεν εχο κ πολυ καλο μεταβολισμο δε χανω ευκολα οτι κιαν κανω.αυτη η διαιτα θα με βοηθησει?

Ανώνυμος είπε...

α ελενη μου ξεχασα να σου πω ειμε στην 4 μερα της διαιτας μπορω αμα θελω να μην κανω την αποτοξινωση και συνεχισω κανονικα?εχο χασει μεχρι τωρα 400 γραμμαρια λιγα δηλαδη,με τετοιο μεταβολισμο που εχω..ασε

Eleni είπε...

Καλημέρα!! Καλή επιτυχία σε όσους ξεκίνησαν και σε όσους ξεκινάνε τη διατροφή:)

Στη δίαιτα μπορείτε να αλλάζετε μεσημεριανό με βραδινό καθώς και τη σειρά των ημερών.

Η μέρα της αποτοξίνωσης μας βοηθα να χάνουμε λίγο πιο γρήγορα κιλά αλλα φυσικά μπορείτε να την παραλείψετε.

Γενικά όταν έχουμε λίγα μονο κιλά να χάσουμε πρέπει να έχουμε λίγο περισσότερη υπομονή και πολύ σημαντικό είναι να προσέχουμε τις ποσότητες που τρώμε..

Καλά αποτελέσματα! ! Τώρα που άρχισαν και τα κρύα είναι καιρός για επιστροφή στο πρόγραμμα:)

Βάλια είπε...

Γεια σας. Σας έχω στείλει μήνυμα σαν ανώνυμος γιατί δεν ήξερα πώς να βάλω όνομα. Είμαι εγώ που θέλω να χάσω 20 κιλά τουλάχιστον...!!! Λέω να την ξεκινήσω. Είχα κάνει μια πρωτεϊνική δίαιτα, ξεκίνησα από Φεβρουάριο κ μέχρι το Σεπτέμβριο είχα χάσει 30 κιλά. Πολύ καλή αλλά κουραστική, γιατί δεν είχε καθόλου υδατάνθρακες, εκτός από λίγη βρώμη, όχι φρούτα. Λαχανικά είχε από το 2ο στάδιο και όχι λάδι. Μετά όμως άρχισα να τρώω πολύ, κακώς! Τώρα που είδα τη δική σας δίαιτα μου άρεσε πολύ. Ελπίζω να χάσω αυτά που θέλω κ να τα διατηρήσω. Έχω μερικές απορίες: 1.Όταν λέτε σαλάτα εποχής εννοείτε κ βραστά λαχανικά ή μόνο ωμά? κ χωρίς λάδι? 2.Στη μέρα αποτοξίνωσης το φρούτο πρέπει να είναι το ίδιο όλη μέρα ή μπορούμε να εναλλάσσουμε π.χ. μπανάνα το πρωί, μήλο το απόγευμα, πορτοκάλι ή αχλάδι το μεσημέρι κλπ.? 3.Επίσης φρούτα κ λαχανικά μπορούμε να τρώμε ό,τι θέλουμε? 4. Όπου λέτε κρέας μπορεί να είναι μαγειρεμένο όπως νάναι ή πρέπει μόνο ψητά?
Εκεί που έχει γαλοπούλα μπορεί να είναι ζαμπόν γαλοπούλας? Έχω πολλά ερωτήματα, αλλά θα αφήσω κ για την επόμενη φορά, συγγνώμη που σας έγραψα ένα τεράστιο κατεβατό και σας κουράζω, αλλά θέλω να την κάνω σωστά.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και να με συγχωρήσετε για τις απορίες μου

Βάλια είπε...

Εγώ είμαι πάλι. Αντί για γάλα, που δεν το πίνω, μπορώ να τρώω γιαούρτι 2% μαζί με τα δημητριακά;
Ευχαριστώ.

Βάλια είπε...

Εγώ είμαι πάλι. Αντί για γάλα, που δεν το πίνω, μπορώ να τρώω γιαούρτι 2% μαζί με τα δημητριακά;
Ευχαριστώ.

Eleni είπε...

Βάλια μου καλά κάνεις που θες να την κανεις σωστά! Να ρωτάτε οτι θέλετε! Μόνο μίλα μου στον ενικό!
Υποθέτω πως είχες κάνει τη δίαιτα Ντούκαν, τη δοκίμασα κι εγώ αλλά την βρήκα κουραστική γιατί σου λείπουν φαγητά οιυ συνηθίσαμε και επιπλέον χρειάζεται χρόνο για μαγείρεμα.. Γενικά πιστεύω πως ειδικά στη δίαιτα τα φαγητά πρέπει να γίνονται εύκολα για να μην κουράζει..

Λοιπόν, σαν σαλάτα μπορεις να φας ότι και όσα λαχανικά θες αλλά πάντα με μια κουταλιά της σούπας λάδι! Θα ανεβάσω τις επόμενες μέρες ενα ντρεσινγκ με πολυ λιγο λάδι που με εχει βολέψει!

Στην αποτοξινωση τρωμη τρώμε είτε μηκα είτε μπανάνες, όχι κσι τα 2!

Φρούτα και λαχανικά οποια θέλετε.

Το κρέας μαγειρεμενο όπως θέλουμε αλλά μόνο με μια κουταλιά σούπας λάδι.
Μπορείς να φτιάχνεις και συνταγές από τη σελίδα.

Το γάλα μπορεις να το αντιαταστήσεις με γιαούρτι 2%.

Καλή αρχή! !

Eleni είπε...

Α και γαλοπούλα εννοείται και ζαμπόν γαλοπούλας!.

Βάλια είπε...

Αντί για κριθαράκι μπορώ να φάω οποιοδήποτε άλλο ζυμαρικό(πέννες, ταλιατέλες, μανέστρα κλπ.) ή ρύζι;
Μάλλον σας ζάλισα......

Eleni είπε...

Μπορεί να βράσεις κοφτό μακαρονάκι ή ρύζι λογικά, εγώ όμως έτρωγα το κριθαράκι. Αυτό που έκανα ήταν να βράζω το κριθαράκι σε μπόλικο νερό με μισό ζωμό κότας, πρόσθετα μπόλικο λεμόνι και το έτρωγα σαν σούπα! Αν βάλεις ζωμό να παραλείψεις το ελαιόλαδο.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΕ ΣΤΗΝ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ Κ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΜΟΝΟ ΣΧΕΔΟΝ 1 ΚΙΛΟ.ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΑΡΓΑ.ΔΕ ΧΑΝΩ ΕΥΚΟΛΑ Κ ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ.Ο ΘΥΡΕΟΕΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟ ΕΛΕΝΗ?ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟ ΠΟΛΥ ΒΑΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΩ?ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΕΣ ΚΑΝΩ.ΕΙΜΕ ΠΟΛΥ ΤΥΠΙΚΗ.ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ Κ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΜΕ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Κ ΕΒΑΛΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

nikol είπε...

Geia sas me lene nikoleta kanw diaita apo diaitologo alla dn borw na xasw kila eimai 58.600 thelw 8 kila na xasw pws tha dw oles tis evdomades?

nikol είπε...

Pou borw na dw oles tis evdomades?

nikok είπε...

Boreite na mou apadisete?

Eleni είπε...

Καλησπέρα!

Εδώ θα βρείτε μαζεμένες όλες τις βδομάδες της δίαιτας: http://lightsintages.blogspot.de/search/label/%CE%94%CE%AF%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%B1

Νικολέτα θα σου πρότεινα να προσέξεις λίγο τις ποσότητες που τρως. Τα κιλά σου μάλλον δεν είναι πολλά και ίσως χάσεις λίγο πιο αργά αλλά σίγουρα θα τα χάσεις! ! Απο γυμναστική κάνεις κατι?

Eleni είπε...

Φωτεινή μου αν ακολουθείς σωστά τη διατροφή με κανονικές ποσότητες, πίνεις πολύ νερό, ελάχιστο μόνο ελαιόλαδο κλπ τότε είναι απλά θέμα χρόνου να τα χάσεις! Διαφορά σε πόντους έχεις δει?!
Επειδή κι εγώ πάντα προσπαθώ να χάσω 3-5 κιλά ξέρω πως τα λίγα κιλά χάνονται λίγο πιο αργά, περίπου 0, 5-1 κιλό τη βδομάδα!

Προσπαθείστε να βάλετε και λίγο γυμναστική στοο πρόγραμμα! Και αν όχι σε γυμναστήριο τότε σπίτι! Υπάρχουν παρα πολλά βιντεάκια στο ίντερνετ με ασκήσεις! Θα σας βάλω στην κατηγορία γυμναστική τα δικά μου αγαπημένα!

Καλή συνέχεια, περιμένω νέα σας:)

Ανώνυμος είπε...

H ΦΟΤΕΙΝΗ ΕΙΜΕ ΠΑΛΙ ΕΛΕΝΙΤΣΑ.ΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΟ ΔΕΙ ΣΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΓΥΜΝΑΖΟΜΕ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΣΠΙΤΗ Κ ΕΧΩ ΔΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΠΟΝΤΟΥΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟ ΧΑΣΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΙΛΟ Κ ΕΧΩ ΚΟΛΛΙΣΕΙ ΤΩΡΑ.ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΟΜΩΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ...ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕ ΘΑ ΧΑΝΑ ΟΥΤΕ ΠΟΝΤΟΥΣ,ΑΥΤΟ ΜΕ ΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ ΕΧΑΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΛΑ Κ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΚΟΛΛΙΣΕ Η ΖΥΓΑΡΙΑ!!!!!!!!!

anny είπε...

kalhspera exw kapoeis aporeis otan les mia merida kreas ti kreas mporoume na fame??? kai otan les mia merida galopoula ennoeis mia feta zampon??euxaristw

nikol είπε...

Efxaristw gia tin apadisi. Trww kanonikes merides kodevw ena mina k exasa mono 2 kila apo gimnastiki tipota twra tha ksekinisw podilato.

Eleni είπε...

Φωτεινή μου έχεις πολλά κιλά να χάσεις? Αν έχεις λίγα είναι θέμα χρόνου να χάσεις περισσότερα. Αλλιώς ίσως τρως μεγαλύτερες μερίδες?

Νικολέτα στο διαιτολόγο σου το είπες πως δεν χάνεις? Ξεκίνα τη διατροφή μαζί με λίγο γυμναστική και σίγουρα θα πετύχεις το στόχο σου!
Μια μερίδα κρέας είναι περίπου 150 γρ. (όσο η παλάμη μας ανοιχτή). Οταν λέω μια μερίδα γαλοπούλα εννοώ ένα στήθος απο γαλοπούλα ή κοτόπουλο.

nikol είπε...

Den pigainw twra se diaitologo aplws kanw tis diaites pou exw apo paliotera pou pigaina k tote argousa na ta xasw alla xanw pollous podous to vlepw k sta rouxa mou isws na ftaiei h kathistiki zwi pou kanw k oti den pinw poli nero.

Renee είπε...

Αυτή η δίαιτα είναι απλά τρομερή!!! Χιλια ευχαριστω!!! Την ακολουθώ πιστά ήδη μια βδομάδα και εχω χασει 2,700...!!!

Eleni είπε...

Renee μπράβοο! Ελπίζω να μην εε κουράζει και να συνεχίσεις έτσι:)

Renee είπε...

Προς το παρόν δεν με έχει κουράσει..Προσπαθώ να αθλούμαι παράλληλα... Πρέπει να χάσω περίπου 10 kg..

Renee είπε...

Να σε ρωτήσω όμως κάτι...ο μπαμπάς μου φτιάχνει τυριά, λευκά βέβαια, από κατσικίσιο γαλα όμως..μπορώ να αντικαταστήσω τη φέτα με ένα κομμάτι απο αυτά..? Είναι χωρίς συντηρητικά με φυσική ωρίμανση..

Eleni είπε...

Για τυρί μπορείς να επιλέξεις όποιο θέλεις χωρίς όμως πολλά λιπαρά!

Ανώνυμος είπε...

Μηπως μπορω να προσθεσω και αλλα φρουτα στη διατα ; αν ναι, ποσα ;Επισης εκει που γραφετε για το πρωινο λετε 3 κουταλιες τησ σουπασ φιτνεσ;

Unknown είπε...

Μήπως μπορώ να προσθέσω και άλλα φρούτα στη δίαιτα ; αν ναι, ποσά ;Επίσης εκεί που γράφετε για το πρωινό λέτε 3 κουταλιές της σούπας φιτνεσ;Επίσησ γαι μεσημεριανο αντι για τα συγκεκριμενα μπορω να εχω αλλο αλλα σε μια μεριδα κια μια μεριδα σαλατα ;

Unknown είπε...

3 κουταλιεσ δεν ειναι λιγεσ τησ σουπασ ;

Eleni είπε...

Θα σου πρότεινα να προσπαθήσεις να κάνεις τη δίαιτα κατά γράμμα και μόνο αν τελικά νιώθεις πείνα να προσθέσεις φρούτα κλπ.

Αν αλλάξεις τα γεύματα με κάτι υγιεινό χωρίς λάδια κλπ το πιθανότερο είναι ότι και πάλι θα έχει αποτελέσματα, δεν μπορώ όμως να σου απαντήσω σίγουρα!

Το σημαντικό είναι ότι αποφάσισες να χάσεις κιλά που φαντάζομαι πως σε ενοχλούν και όσο παραμένουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας απλά τον πετυχαίνουμε!

Ανώνυμος είπε...

Γεια!!Θέλω να ξεκινήσω την συγκεκριμένη δίαιτα αλλά επειδή δεν μου αρέσουν τα βραστά λαχανικά,με τι μπορώ να τα αντικαταστήσω??

Eleni είπε...

Αντί για βραστά λαχανικά μπορείς να φας σαλάτα με 1 κ.σ ελαιόλαδο.

λαμπρινα είπε...

Θελω να χασω επτά κιλά θα τα καταφέρω με αυτή τη δίαιτα;είμαι απελπισμένη

A. είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

Geia sas k apo emena..
proti fora grafo se site k eipa na grapso se esas.
eimai i efi..diavasa arketa sxolia k vlepo oti oloi einai polu efxaristimenoi,giafto skeftomai na tin ksekiniso k ego.
Thelo na xaso 5-6 kila..exo kanei polles prospathies alla ta perno pali k mou exei ginei agxos!!
Lete na min me voithisei i sugekrimeni..
episis, tin xortopita (an thimamai kala)me tin mporo na tin antikatastiso?
pino k 1-2 fores ti mera prasino tsai.voithaei?
Efxaristo polu..tha exete nea mou molis sumpliroso tin 1 evdomada..
kali sunexeia se olous osous prospathoun!

A. είπε...

Γεια σας κ από μένα!!!
Πραγματικά χίλια ευχαριστώ για τη δίαιτα αυτή!
Είναι εύκολη, απολύτως υγειινή και καθόλου εξοντωτική σαν άλλες. Ήμουν 58 κιλά και θέλω να φτάσω στα 53. Έκανα την 1η βδομάδα και τελειώνω τώρα τη 2η και είμαι ήδη στα 54,5!!! Γενικά άλλες δίαιτες με δυσκόλεψαν διότι τα τελευταία κιλά χάνονται πιο δύσκολα! Θα συνεχίσω κανονικά και θα ενημερώσω για το τελικό αποτέλεσμα!!
Καλή συνέχεια σε όλους και όλες!!!!!

Ανώνυμος είπε...

καλησπέρα.ευχαριστω πολυ για τη διαιτα αυτη.ειναι ευκολη κ εχω ηδη ξεκινησει και παω καλα.στο παρελθον ειχα ταλαιπωρηθει αρκετα....να ρωτησω κατι.τη μερα που εχει πιτα γυρο,μονο αυτα τα δυο υλικα ή μπορούμε κ τα υπόλοιπα?

Eleni είπε...

Γειά σας κορίτσια! Χάρηκα πολύ με τα νέα σας! Η δίαιτα είναι όντως εύκολη και πολύ πιο υγιεινή από άλλες ενώ μετά είναι εύκολο να διατηρήσουμε τα κιλά έχοντας μάθει περίπου πως πρέπει να τρώμε..

Αντί για χορτόπιτα μπορείτε να φάτε ένα κομμάτι από άλλη πίτα.
Το πράσινο τσάι σίγουρα κάνει καλό σε κάθε δίαιτα!

Γύρο θα φάτε σε αλάδωτη πίτα με σαλάτα και λίγο τζατζίκι αν θέλετε.

Eleni είπε...

Καλή συνέχεια σε όσες ξεκίνησαν και καλή αρχή σε όσους ξεκινούν! :) Μέχρι τις γιορτές έχουμε ένα μήνα για να χαρίσουμε στον εαυτό μας όσα θέλουμε να έχουμε!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα....Ελένη,θέλω να σε ρωτήσω κάτι.Λατρεύω τις σοκολάτες.'Εχω δει στα σούπερ μάρκετ σοκολάτες χωρις ζάχαρη.ΑΥΤΈς ΕΠΙΤΡΈΠΟΝΤΑΙ?????Πάντα με μέτρο φυσικά.Όχι να φάω 200gr σοκολάτα...Αλλά 30-40gr γίνεται?Βρήκα μια που εχει μαλτιτόλη,ένα φυτικό γλυκαντικό.Επίσης ακόμα είμαι στην αρχη κ ήδη έχω θέμα με τη λέξη 'εντερο'.το πίτουρο βρώμης ή σιταριού βοηθάει καθόλου?Αν στα μπιφτέκια αντί για ψωμί βάλω ένα από τα παραπάνω θα βοηθήσει καθόλου ή θα πάει τζάμπα ο κιμάς? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Unknown είπε...

kalispera sas!!
teleiono tin proti evdomada k an k den exo zugistei vlepo diafora.
eixa vevaia k ENA gamok genethlia alla tin turisa se genikes grammes arketa..
to efxaristo einai oti den peinousa k idiaitera..i mera me tis bananes mou fanike kapos alla tin ekana(oxi omos paraskevi alla triti)
pame gia ti defteri tora..
thello na rotiso an ti mera tou mpriam mporo na valo osprio?k anti gia tin mprizola kotopoulo?
efxaristo..

Unknown είπε...

k kati allo..
tis imeres pou exei gia vradino krepa k gluko mporo na fao px mia salata me ENA avgo i turi i ENA giaourti me fitnes k ENA gluko?
ti tha itan kalutero??

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας!!που μπορώ να βρω την δεύτερη εβδομάδα;;;

Ανθή είπε...

Αν πας πάνω θα βρεις τα εικονίδια που δείχνουν τις υπόλοιπες 3 βδομάδες.Κάτω από το "you might also like".

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας..Πηγαίνω ακόμα σχολείο..Θα ήθελα να χάσω 20 κιλά..Γυμνάζομαι 2 φορές την εβδομάδα.Θέλω να τα χάσω πολύ αυτά τα κιλά γιατί έχω φτάσει 65 περίπου κιλά και τα αγόρια με κοροϊδεύουν. Όλοι μου λένε ότι έχω παχύνει και στεναχωριέμαι πολύ..Τρώω συνέχεια..Όπου κι αν πάω τρώω..Να ακολουθήσω την δίαιτά σας?

νικολετα είπε...

Ξεκιναω απο σημερα.ειμαι 91 κιλα και καθε πρωι αρχιζω διατροφη που τελειωνει ως το τελος της ημερας.Θα βαλω τα δυνατα μου να τηρησω την πρωτη εβδομαδα.Σιγουρα χανεις.Δυναμη χρειαζεται..

Unknown είπε...

Καλησπέρα ,σήμερα τυχαια ψαχνοντας συνταγές για δίαιτα βρήκα το site σου.Λέω να δοκιμάσω την τύχη μου με την δίαιτα σου .Δυστυχώς τα κιλά που θέλω να χάσω είναι πολλά ,ελπίζω να χάσω όσα αντέχω .... Ερωτηση θέλω να κάνω για να καταλάβω .Εγω που θέλω πολλά κιλά .Αφου τελειώσουν οι 4 εβδομάδες ,ξεκινάω μετά πάλι απο την 1η εβδομάδα ? Και δεύτερον πρεπει να μένω στο διαιτολόγιο της κάθε εβδομάδας περισσότερο απο 7 μέρες ή αφου τελειωσει η 1η εβδομάδα παω κατευθείαν στην δεύτερη ,μετα στην τρίτη καιτέλος στην τέταρτη και πάλι απο την αρχή??? Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις. Δώρα 35 χρονών (θέλω να χάσω γύρω στα 25 κιλά).Ευχαριστώωωωωω

Eleni είπε...

Γεια σας κορίτσια! Συγνώμη που καθυστερώ να απαντάω..

Χαίρομαι πολύ να διαβάζω πως η δίαιτά μου λειτουργεί και σε εσάς τόσο καλά!!

Αντί για μπριάμ μπορείτε να φάτε κάποιο λαδερό ή όσπριο.

Αν δεν θέλει κάποια να φάει την κρέπα μπορείτε να φάτε ένα γιαουρτάκι και ένα γλυκό, ή μια σαλάτα με λίγο λάδι και ένα γλυκό.

Για τα κορίτσια που είναι στην εφηβεία θα πρότεινα να πάτε σε ένα διαιτολόγο/διατορφολόγο ώστε να σας φτιάξει ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο ανάλογα με τις ανάγκες της ηλικίας σας.

Για απώλεια πολλών κιλών θα κάνετε όλες τις βδομάδες της δίαιτας με τη σειρά και μετά θα την ξεκινήσετε πάλι από την αρχή! Έτσι δεν θα σας κουράζει.

Προσπαθείστε να τηρείτε πιστά τη δίαιτα και να συνδυάζετε μαζί και γυμναστική για πιο γρήγορα αποτελέσματα! Θα τα καταφέρετε σίγουρα όσα κιλά και να θέλετε να χάσετε!!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα και καλή χρονιά!
Ξεκίνησα και εγώ απο Δευτέρα, με λίγο αλλαγμένη τη σειρά των ημερών ώστε να τα προσαρμόσω στο φαγητό της λέσχης μου.. Δεν πειράζει έτσι;
ξεκινάω απο 60 κιλά και ως τελικό στόχο έχω γενικά τα 50 αλλά και τα 55-56 θα μου φαίνονταν υπέροχα και έχω πολλά χρόνια να τα δω..
Ήθελα να ρωτήσω, την μέρα με το ψάρι κάπου διάβασα ότι μπορούμε να τρώμε τόννο σε νερό. Εγώ τον έβαλα στη σαλάτα λάχανο με ένα κομματάκι φέτο και βγήκε πάρα πολύ νόστιμο!! Όμως δεν τον έφαγα όλο το μεσημέρι και επειδή έμεινε τον προσέθεσα στη σαλάτα το βράδυ, πειράζει;; δεν έπρεπε; σκέφτηκα ότι αφου θα τον έτρωγα που θα τον έτρωγα δε θα πειράξει τόσο.. και τρώω αρκετή ώρα πριν κοιμηθώ. Επίσης, πειράζει αντί για ένα μήλο να πίνω τσάι με μια κ.γ. ζάχαρη;; Ευχαριστώ πολύ και καλή συνέχεια σε όλους!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα, εγώ είμαι πάλι! Η από πάνω! Ααα και επειδή το ξέχασα πριν, Χριστίνα. Το πρόβλημά μου είναι ότι πεινάω πάρα πολύ.. τελείωσα τώρα την τρίτη μέρα αλλά πεινάω, ζαλίζομαι και μου πέφτει η πίεση όταν σηκώνομαι απότομα.. Δεν θέλω όμως να προσθέσω κάτι παραπάνω στη δίαιτα γιατί θέλω να τα χάσω αυτά τα κιλά που υπόσχεται :( Δεν μπορώ όμως ούτε να διαβάσω με τόση πείνα..

Χριστίνα

Ανώνυμος είπε...

Και παλι εγω εδω, Χριστίνα!
Ίσως λύθηκε το μυστήριο της μεγάλης πείνας μου των τελευταίων ημερών, αδιαθέτησα σήμερα.. και ήθελα να ζυγιστώ την Δευτέρα, αλλά φοβάμαι λόγω αυτού μη με δείξει παραπάνω και απογοητευτώ...
Σήμερα, μέρα αποτοξίνωσης, ήθελα να σε ρωτήσω Ελένη μου.. δεν αντέχω άλλο μπανάνα, έφαγα 2 το πρωί και δεν μπορώ να φάω άλλη.. Δεν έφαγα σαν δεκατιανό άλλη και έφαγα περίπου 5μιση ώρες μετά λίγο κριθαράκι με 2 φέτες ψωμί (1 του δεκατιανού και 1 μεσημεριανού) και τώρα που έχω κι άλλη μπανάνα πάλι δεν μπορώ να φάω, ανακατεύομαι.. Πειράζει που παρέλειψα αυτά τα δυο ενδιάμεσα;;.. Θα φάω σε καμια ωρίτσα (4μιση ώρες μετά το μεσημεριανό) το βραδυνό μου.. Πονάει και η κοιλιά μου. Συγγνώμη για το πρήξιμο αλλά έχω όλο απορίες απο το άγχος μου..

Χριστίνα

Ανώνυμος είπε...

Και παλι εγω, Χριστινα! Ηθελα να πω γιατι νιωθω λιγες τυψεις για σημερα..
Ειχα αφησει την μερα με το κοτοπουλο, ομως ημασταν οικογενειακα και βγηκαμε και εφαγα μια caesar's.. δηλαδη το πρωι γαλα με δημητριακα, μετα μια σιζαρς και το απογευμα μια μπανανα.. βραδινο δεν τρωω γτ νιωθω τυψεις.. ειμαι και αδιαθετη και νιωθω σαν μπαλονι και πως παχαινω αντι να αδυνατιζω... ενω την εχω κρατησει, φοβαμαι να ζυγιστω τη Δευτερα γτ θα απογοητευτω..
Ηταν πολυ κακο που εφαγα caesar's; τι να παιρνα; Ευχαριστω πολυ..

Χριστινα

Ανώνυμος είπε...

Χριστίνα πάλι εδώ, όμως αυτή τη φορά με καλά νέα! Αν και αδιάθετη, ζυγίστηκα με το τέλος της πρώτης βδομάδας και.... 57.7!! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη! Με τις διάφορες κατά καιρούς διαιτες έχω φτάσει μέχρι 58.2! Αλλά δεν κατάφερα να τοκρατήσω.. Ελπίζω τώρα να τα καταφέρω.. Συνεχίζω ακάθεκτη με τη 2η βδομάδα!! Ευχαριστούμε πολύ!
(1η βδομάδα: 60 - 57.700 = 2.300!)

Χριστίνα

Ανώνυμος είπε...

Κλασικα εγωωω, Χριστινα.
Σημερα θα κανω την μερα με την κρεπα αλλα μπορω αντι για σκετη μερεντα να βαλω και μπισκοτο;; δηλαδη σοκολατα μπισκοτο;;

Χριστινα

Eleni είπε...

Καλησπέρα!!

Χριστινάκι μου μπράβο γιατί λέπω πως το έχεις πάρει ζεστά με τη διατορφή και είμαι σίγουρη πως θα τα πας καλά! :)

Μπορούμε να αλλάζουμε την σειρά των ημερών καθώς και να ανταλλάζουμε το μεσημεριανό με το βραδινό.

Αντί για φρούτο το απόγευμα μπορείτε να φάτε μία μπάρα δημητριακών ή ένα καφέ ή τσάι με 1κγ ζάχαρη. Αλλά γενικά προσπαθείστε να τρώτε τα φρούτα.

Αν νιώθετε πείνα τότε κοψτε μερικά λαχανικά π.χ καρότα, κουνουπίδι, λάχανο, σέλινο,βάλτε πάνω μπόλικο λεμόνι και τρώτε τα σαν ενδιάμεσο στα γεύματά σας.

Αν η μέρα σας έχει κρέας και σαλάτα τότε μπορείτε βέβαια να φάτε και απ' έξω αρκεί να την πάρετε χωρίς σάλτσα και να προσθέσετε λαδόξιδο οι ίδιες.

Αν στη κρέπα θες και μπισκότο τότε μπορείς να προσθέσεις λίγο!

Γενικά πολύ καλά τα έχεις πάει μέχρι τώρα Χριστίνα μου, μην αγχώνεσαι μόνο!! Να το βλέπεις πως κάνεις απλά πιο υγιεινή διατροφή για να μην σε κουράζει κιόλας.
Φιλία! Καλή συνέχεια!

Ανώνυμος είπε...

Ελενακι μου σε ευχαριστω παρα πολυ!! Μακαρι οντως να παει καλα και να χασω. Παντως νιωθω καλα που τρωω σωστα, γιατι εχω ταλαιπωρηθει αρκετα αν και 19 χρονων.
Ερωτηση: Τις μερες που εχει 1 γλυκο τι γλυκο θα μπορουσε να ειναι; Δηλαδη αν θελω σοκολατα μπορει να ειναι 1 σοκολατα ολοκληρη; η μιση; Η βαφλα θεωρειται "ενα γλυκο"; Επισης αντι για 1 γλυκο μπορουμε να πιουμε μια ζεστη σοκολατα πχ με καποια γευση;
Συγγνωμη και παλι για το πρηξιμο!!

Χριστινα

Ανώνυμος είπε...

Χριστινα οτι ειναι πανω απο 200θερμιδες ειναι υπερβολη σε μια διαιτα.οποτε κ το γλυκο δε πρεπει να ειναι πανω απο 200θερμιδες,πιστευω!την εχω κανει πολλες φορες την διαιτα αυτη κ ειναι πολυ καλη παντα χανω!!!αλλα εχω παρατηρησει οτι οταν πινω πολυ νερο(δηλαδη 2λιτρα κ πανω την ημερα) χανω πιο πολλα κιλα.την πρωτη φορα που την εκανα χωρις αρκετι νερο εχασα την πρωτη βδομαδα 1,5κιλο με το ζορι κ με γυμναστικη κ ολας.ενω οταν την εκανα κ επινα πολυ νερο εχασα την 1η βδομαδαμα 3 κιλα κ χωρις γυμναστικη.επαθα πλακα!!!λενα

Ανώνυμος είπε...

Λενα μου σε ευχαριστω πολυ!
Η αληθεια ειναι οτι και εγω πινω πολυ πολυ νερο!! Με βοηθαει και στο διαβασμα! Πινω βεβαια και πολυ τσαι και καφε σκετο φιλτρου.. (δε ξερω αν ειναι καλο αυτο).
Οπότε για την ημέρα με το γλυκό, τι γλυκό δηλαδή θα προτίνατε; Σημειωτέον αγαπώ πολύ: σοκολάτα, μπισκότα.. Δηλαδή θα μπορούσαν να είναι 3 γεμιστά Παπαδοπούλου;
Τωρα αυτο που με απασχολει περισσότερο είναι οτι ενω στα νουμερα βλεπω οτι εχω χασει δεν το βλεπω στο σωμα μου.. Χανω παντα απο τη κοιλια που δεν εχω προβλημα και οχι απο ποδια, που ειναι το βασικοτερο θεμα μου... :(

Χριστινα

Ανώνυμος είπε...

για γλυκο να σου πω εχω φαι κ προφιτερολ αλλα το μισο γιατι απλα δε μπορεσα να φαω το υπολοιπο.και δεν ειχα κανενα προβλημα δηλαδη δε χαλασε η διαιτα μου.
οσο για την διαφορα πιστευω ειναι νωρις ακομα να δεις διαφορα στο σωμα γιατι τα πρωτα που χανουμε ειναι τα υγρα,το λιπος χανετε πιο αργα,προς το τελος τις διαιτας θα δεις διαφορα.αν μπορεις κανε κ γυμναστικη εστω κ μιση ωρα περπατημα την ημερα.βοηθαει παρα πολυ να χασεις κιλα αλλα και για να μην τα βαλεις γρηγορα μετα!λενα

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα σας.. ειμαι η Μαρια.. βλέπω όλα αυτά τα θετικά σχόλια και δεν μπορω παεα να ξεκινησω κι εγω μαζι σας... απο το καλοκαιρι εχω παρει καποια κιλα λογω διαφορων καταστασεων και δυστυχως δεν εχω καραφερει να τα χασω παεα τις προσπαθειες που εχω κανει... και ολο αυτο με κραταει πολυ πισω και με ριχνει πολυ ψυχολογικα... αποφασισα λοιπον να ξεκινησω κι εγω και μακαρι να καταφερω να φτασω στον στοχο μου... εχω υψος 1.68 και ειμαι πλεον 61 κιλα (εχω χασει 4 ).. στοχος τα 55 αλλα απο τη στιγμη που θα δω το 5αρι μπροστα στη ζυγαριά θα είμαι ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος του κοσμου... ξεκιναω αυριο με δυο μερες αποτοξινωση και απο δευτερα με την πρωτη βδομαδα... μακαρι να τα καραφερω..... μου δωσαρε πολυ κουραγιο παντως και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Ανώνυμος είπε...

Χριστινα παλι εδω!
Το καλο ειναι οτι μου εχει κοπει η ορεξη και τρωω οτι λεει η διατροφη!! Και μου αρεσει! Σημερα βεβαια εκανα τη μερα με τη μπριζολα και εκλεψα στις πατατες τηγανητες εφαγα περιπου τις διπλασιες... :P κακοοο αυτο αλλα δεν μπορουσα! βεβαια δεν εφαγα το φρουτο αναμεσα σε πρωινο και μεσημεριανο (επειδη ξυπνησα πολυ αργα) αλλα νταξει και παλι δεν επρεπε! Anyway, συνεχιζω τωρα με το γιαουρτακι και ελπιζω να μην επηρεασει παρα πολυ! Ανυπομωνω να ζυγιστω τη Δευτερα αν και δε πιστευω να εχω χασει πανω απο 1 κιλο.
καλη συνεχεια σε ολες!!

Χριστινα

Ανώνυμος είπε...

Μαρία εδώ... καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Ξεκινάω σήμερα μετά από δύο μέρες αποτοξίνωσης και 60 κιλά!!!Χριστίνα μου μακάρι να εχω τη δική σου επιτυχία! καλή συνέχεια να έχουμε!!!!

? είπε...

Μαρία εδώ... καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Ξεκινάω σήμερα μετά από δύο μέρες αποτοξίνωσης και 60 κιλά!!!Χριστίνα μου μακάρι να εχω τη δική σου επιτυχία! καλή συνέχεια να έχουμε!!!!

Charis είπε...

Γεια σας και από μένα. Είμαι 1.64 και βρίσκομαι στην χειρότερη φάση! Είμαι στα 75 kg. Συνήθως ήμουν στα 60-63. Αλλά μετά από λάθος προσπάθειες έφτασα εδώ! Θέλω να πάω τουλάχιστο στα 60 μέχρι το καλοκαίρι. Είδα την δίαιτα και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον! Θα πηγαίνω ταυτόχρονα και στο γυμναστήριο. Αλλά επειδή από πείσμα έχω λίγο πρόβλημα θα ήθελα να μιλάμε για συμπαράσταση! Ξεκινώ μεθαύριο! Θα ήθελα να ακούω και τα δικά σας νέα! Καλή αρχή!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας και εγω μολις ξεκινησα την διαιτα χτες και θα ηθελα να ρωτησω επειδη δεν μου αρεσει το κρεας και το κοτοπουλο τι αλλο μπορω να φαω?
Υστερα την γαλοπουλα την τριτη μερα με τι αλλο φαγητο μπορω να την αντικαταστησω?

Ανώνυμος είπε...

Για πιο γρήγορα αποτελέσματα, πειράζει αν κάνουμε τη δίαιτα αποτοξίνωσης για 3 συνεχείς ημέρες;

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας! Χριστινα παλι εδω!
Συνεχιζω αν και λογω εξεταστικης την εχω χαλασει λιγο.. ειτε τρωω περισσοτερο ειτε λιγοτερο.. στο τελος της 2ης βδομαδας θυμαμαι ημουν 57.300 και τωρα π τελειωνω την 3η πρεπει να ειμαι καπου εκει παλι.. Αλλα μια μερα την χαλασα εφαγα εξω και εχω κοψει και τα φρουτα και τετοια.. ξενυχτι και διαβασμα οποτε χαλια!
Απο δευτερα θα αρχισω παλι τη 1η βδομαδα για να ξεκολλησω λιγο! Πηγα και πηρα πραγματα απο σουπερ και ξεκιναω! θελω τοσο να δω το 56-55... Καλη συνεχεια σε ολες κοριτσια!!

Χριστινα

Στελλα Μυρτω Χριστοπουλου είπε...

Καλησπερα ξεκιναω την διαιτα αυριο και θα ηθελα να ρωτησω οταν λετε τοστ φρυγανιες εννοειται κανονικες η ολικης? Κατι αλλο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ολα τα κρεατα τα τρωμε η συγκεκριμενα κρεατα τρωμε μονο

Ανώνυμος είπε...

Kalhspera. Eida thn diaita kai parathrhsa ot polles kopeles exasan kila.. Mpravo tous.. Epeidh thelw k egw na xasw logw pannellhniwn.. Mou fainetai periergo pou exei krepa kai gluka.. Einai ontws toso apotelesmatikh?!

Χριστινα είπε...

Χριστινα εδω

Εμ εγω τη βδομαδα με τη κρεπα και τα γλυκα εχασα 0.5 κιλο μονο περιπου.. Ομολογουμενως η 1η βδομαδα ειναι που ειχε πολυυ καλο αποτελεσμα.. Οποτε εγω θα προσπαθησω να κανω αυτη συνεχεια!..

Sofia είπε...

Xristina thn kaneis kairo?!?! Se exei vohthisei?! Einai duskolh?!

Χριστινα είπε...

Σοφια, εκανα τη 1η βδομαδα κανονικα και εχασα 2,300 στη 2η βδομαδα εφαγα οτι ελεγε αλλα λιγο παραπανω κ εχασα περιπου 0.500 και την 3η την ψιλοδιελυσα αλλα εμεινα στα ιδια!
Τωρα ειμαι σταθερη στα οσα εχασα απο τη 1η βδομαδα και θα ξανακανω τη 1η βδομαδα μολις τελειωσει η εξεταστικη μου!
Ανυπομωνω να φτασω τα 50 κιλα!Καλη τυχη και σε σενα!!

Ανώνυμος είπε...

ξεκινησα πριν 2 βδομαδες κ ημουν 66,6 τωρα ειμαι 61,4. δηλαδη συνολο 5 κιλα σε 2 βδομαδες.τελειαααα
(λενα)

Sofia είπε...

Se euxaristw para polu Xristina.. :) kalh sunexeia su euxomai... Mpravo su lena.. Oxi apla Teleia.. Ara kanei ontws douleia.. :D

Μαρία είπε...

Σήμερα ξεκίνησα τη δεύτερη βδομάδα.. Από 61 κατέβηκα στα 58 με τη πρώτη.. Σύνολο 3 κιλά δηλαδή! Πολύ καλή αρχή... Το θέμα μου όμως είναι αν με τόσα φαγητά τη δεύτερη βδομάδα, και με τα γλυκά θα έχω κάποια απώλεια... :(

Stavroula είπε...

Καλησπέρα σε όλους!

Σήμερα βρήκα αυτή την δίαιτα και μετά από τόσα ενθαρρυντικά σχόλια την ξεκίνησα! Είμαι 78 κιλά και θέλω να κατέβω στα 68, ελπίζω να τα καταφέρω! Κανείς άλλος που ξεκίνησε σήμερα? :-)

Stavroula είπε...

Καλησπέρα σε όλους!

Ξεκίνησα κι εγώ σήμερα την δίαιτα μετά από τόσα ενθαρρυντικά σχόλια! Είμαι 78 κιλά και θέλω να χάσω 10 κιλά μέχρι το Πάσχα ! Κανείς άλλος που ξεκίνησε σήμερα? :-)

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα και καλή συνέχεια στο όμορφο blog σου..Τυχαία και εγώ έπεσα στην σελίδα σου και μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρουσα η δίαιτα. Θα ήθελα να μου απαντήσεις στο εξής - εγώ επειδή πίνω 3 καφέδες την ημέρα με 1 κουταλιά ζάχαρη την φορά και μου είναι αδύνατο να τους κόψω, πιστεύεις ότι αν θα κάνω τη διαιτα αυτή με αυτήν την ατασθαλία θα έχω αποτελέσματα? σίγουρα δε θα έχω τα προβλεπόμενα αλλά αν αξίζει τον κόπο να την ξεκινήσω?ευχαριστώ

Σταυρουλα είπε...

Καλημέρα σε όλους.
Θέλω και εγω να χάσω κάποθα κιλάκια αλλα έχω θέμα ότι η μόνη σαλάτα που τρώω ειναι η γνωστή μας χωριάτικη.
Τις έχω δοκιμάσει όλες και απλα δεν μπορώ με τιποτα να τις φάω έχετε καμια ιδέα τι θα μπορουσα να τρώω εκει που λέει σαλατες?

Ανώνυμος είπε...

Να ρωτήσω, τι είναι η μία μερίδα γαλοπούλας? φιλέτο?

Ανώνυμος είπε...

Να ρωτήσω, τι είναι η μία μερίδα γαλοπούλας? φιλέτο?

Eleni είπε...

Γεια σας κορίτσια!! Χαίρομαι που μπαίνουν και νέα κορίτσια στην παρέα μας και εύχομαι να έχετε όλες τα αποτελέσματα που θέλετε!!
Το σίγουρο πάντως είναι πως αν τηρήσετε σωστά μια καλή διατροφή θα δείτε άμεσα το νούμερο στη ζυγαριά να πέφτει και το σώμα σας να αλλάζει:)

Αν και καθυστερημένα θα απαντήσω στις ερωτήσεις σας και ελπίζω να βοηθήσω!

Τις μέρες που έχει γλυκό μπορείτε να φάτε είτε μια μικρή πάστα όοτι θέλετε, είτε μια μπάλα παγωτό, ένα κομμάτι τάρτα κλπ.

Τις μέρες που έχει κρέας μπορείτε να φάτε χοιρινό, μοσχάρι, κοτόπουλο, μπιφτέκια ή και συκώτι. Αν πάλι δεν προτιμάτε το κρέας μπορείτε να επιλέξετε ψάρι. Ωστόσο καλύτερο είναι να τηρούμε τα γεύματα όπως είναι γραμμένα.

Αντί για γαλοπούλα φιλέτο μπορείτε να φάτε κοτόπουλο φιλέτο. Αν προτιμάτε το μπούτι τότε σίγουρα αφαιρέστε το ορατό λίπος.

Γενικά καλό είναι να επιλέγουμε μακαρόνια, δημητριακά κλπ ολικής άλεσης. Αν κάποιος δεν μπορεί για κάποιο λόγο να τα φάει τότε κανονικά.

Το ίδιο ισχύει και με τη ζάχαρη στον καφέ. Σίγουρα είναι καλύτερα να τον πίνετε σκέτο ή με υποκατάστατο ζάχαρης. Αλλά μέχρι να καταφέρετε να την περιορίσετε σιγά σιγά μπορείτε να βάζετε ένα κουταλάκι τη μέρα και σίγουρα θα έχετε πάλι αποτελέσματα!

Unknown είπε...

που μπορω να βρω τις αλλες εβδομαδες?? βλεπω μονο την πρωτη.. ευχαριστω

Ανώνυμος είπε...

καλησπέρα....από Δευτέρα θα ξεκινήσω και εγώ δίαιτα μου φαίνεται πάρα πολύ καλή θέλω να χάσω 13 κιλά από όλα αυτά που διάβασα βλέπω οτι έχει αποτέλεσμα είχα ξανά κάνει δίαιτα αλλά δυστηχώς τα ξανά πήρα....

Βαλίνα είπε...

Γειά σε όλους σας! Διάβασα τα σχόλιά σας και βλέπω ότι αύτη η δίαιτα έχει αποτελέσματα. Σήμερα είναι η πρώτη μου μέρα. Καλή αρχή σε όλους και καλή συνέχεια! Ελένη συγχαρητήρια για το blog! Είναι υπέροχο!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας ειμαι η ειρηνη η κορη μου ειναι 13 ετων κσι λογω υγειας παιρνει κορτιζονη εχει βαλει αρκετα κιλα μπορει να κανει αυτη τη διαιτα;

Ανώνυμος είπε...

geia sas!! ego eimai stin proti vdomada kai simera ime stin mera apotoxinosis me tis mpananes! distixos mexri tora den exo xasi oute ena grammario kai tha elega oti tin kano opos leei! :(

Ανώνυμος είπε...

γεια σας,ειμαι η Δημητρα και εδω και 4 μερες εχω ξεκινησει την πρωτη διαιτα..θα ζυγιστω 31Μαιου γιατι οταν ζυγιζομαι καθε εβδομαδα και βλέπω να πεφτουν τα κιλα τρωω παραπανω...ξεκινησα 59,2 κιλα στις 12/5..
θελω να σας ρωτησω οσες χανετε κιλα απο την πρωτη εβδομαδα το νοιωθετε και στα ρουχα σας ή μηπως ειναι υγρα?? καλη συνεχεια σε ολες και καλη αρχη σε οσες ξεκινανε σημερα :)
μας και καλη αρχη σε οσες ξεκινανε σημερα :)

Ανώνυμος είπε...

Kαλημέρα
Θα επιβαρυνα πολυ τη διαιτα αν αντικαθιστουσα το δεκατιανο στο γραφειο με ενα τοστ?
Ειναι για γέλια αυτο που ρωταω, αλλα σχολαω αργα και δε μου φτανει το φρουτο μεχρι τις 5....

Ανώνυμος είπε...

οταν λεμε μεριδα ποσο ειναι σε γραμμαρια κπεας και ποσα σε μπιφτεκι ;οταν εχει ψαρι σε ποσο γαυρο αντιστοιχει;

Βενετια είπε...

Καλημέρα είμαι η βενετια και έχω κάνει πολλές δίαιτες είμαι 46 χρόνων όπως καταλαβαίνετε τα πράγματα δυσκολεύουν !!!!! Πριν 3 χρόνια ξεκεινισα να κάνω dukan την έκανε σε 3 φάσης όχι συνεχόμενα και τα τρία χρόνια φυσικα είχα καταφέρει και έχασα 32 κιλα και ήμουν πολυ πολυ χαρούμενη !!! Απο βλακεια φυσικα πήρα πίσω τα 14 και δεν μου αρέσει καθόλου ΑΛΛΑ και δεν μπορούσα να ΞΑΝΑΚΑΝΩ την ίδια θέλω φρουτάκια !! Έτσι έπεσα εδω και ξεκεινισα απο χθες όλα καλα όλα ωραία αλλα μια ερώτηση βρε παιδι μου για τη μέρα αποτοξινοσης !!! Μπανανες ψωμι και κριθαρακι;;;;;;;;;;; Τη φοβαμε γαμωτο απο την άλλη πάλι διαβάσα όλα τα σχόλια και εκτός απο 1 δεν είχε άλλος θέμα !!! Τι να πω ;;; Μια δοκειμη θα δείξει !!!!

Unknown είπε...

Ξεκινησα σημερα! Ειμαι 57Kg και θελω να επιστρεψω στα 50Kg που ημουν περσι. Καλη μας επιτυχια!!!

Αννα είπε...

Καλησπερα! Λεω να ξεκινησω κι εγω. Που μπορω να βρω τις υπολοιπες εβδομαδες;;; Ευχαριστω.

Unknown είπε...

Σήμερα ξεκινησα,μπορώ να πινω πράσινο τσάι;

Ανώνυμος είπε...

eimai 1.68 kai 60-61 kila kai thelw na paw 52.mporw na ta kataferw me auth th diaita 'h xreiazomai akti pio drastiko?

Ανώνυμος είπε...

eimai 1.68 kai 60-61 kila kai thelw na paw 52.mporw na ta kataferw me auth th diaita 'h xreiazomai akti pio drastiko?

Unknown είπε...

Καλησπερα!
Να ρωτησω κι εγω κατι,οταν λεμε αποτοξινωση την Παρασκευη τι ακριβως εννοουμε? Γιατι μια χαρα φαγητο βλεπω,και μαλιστα και πολυ ψωμι!!3 φετες ψωμι ειναι οντως ετσι?
Επισης στη σαλατα ποσο λαδι βαζουμε?
Ευχαριστω!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να ρωτήσω αν τα δημητριακά του πρωινού γεύματος πρέπει να είναι σκέτα ή αν μπορούμε να καταναλώνουμε π.χ. fitness με μαυρη σοκολάτα ή με γιαούρτι.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

Ανώνυμος είπε...

Πιστευω πως μπορεις να το αντικαταστησεις με μια φετα με μελι η μαρμελαδα ροδακινο με μπολικο νερο

Unknown είπε...

Καλησπέρα που μπορώ να βρω τις υπόλοιπες βδομάδες???

kiki είπε...

KALHSPERA XRONIA POLLA KAI KALH XRONIA TO ONOMA MOU EINAI KIKI KAI SPOUDAZW DIAITOLOGIA PARA TO GEGONOS OTI EIMAI SXETIKA ENHMERWMENH ME TIS DIAITES EDW KAI XRONIA DEN EXW KATAFEREI NA XASW OLA TA KILA KAI NA TA DIATHRHSW PAROLO POU EXW PAEI SE POLY KALOUS DIAITOLOGOUS TA PARATOUSA AMESWS EXW DIABASEI PARA POLLA ARTHRA SXETIKA ME DIAITES KAI KAMIA DEN ME EXEI IKANOPOIHSEI ME THN PRWTH MATIA...TYXAIA EPESA PANW STO SUGEKRIMENO BOG KAI KATA ENTHOUSIASTHKA KAI ME THN EUKOLH AUTH DIAITA ALLA KAI ME TA TOSO KALA SXOLIA POU ME ENTYPWSIASAN EXW MPEI HDH STON PEIRASMO NA THN DOKIMASW GIATI THELW NA XASW 20 KILA PRAGMA POU TWRA MOU FANTAZEI AKATORTHWTO...

kiki είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
γωγω είπε...

δεν ξερω αν αναιβηκε το σχολιο μου!!
θελω να ρωτησω την μαριαννα σε ποσο διαστημα εχασε και ποσα κιλα τελικα και αν εκανε την διαια με την σειρα η επιλεκτικα καποιες εβδομαδες...γωγω

myriam είπε...

καλημερα!αποφασισα να κανω τη διαιτα την ακολουθησα 4 μερεσ κ το βραδυ τησ 4ησ χθες δλδ εφαγα οτι γλυκο κ μπισκοτο βρηκα...πληρησ απογοητευση..
πρεπει να την αρχισω απο την αρχη λετε?κανω τη 1η εβδομαδα...δλδ δεν θα εχω καμια απωλεια κιλων? ευχαριστω πολυ..βρισκω πολυ ομορφο το blog σας!!!

Ειρήνη είπε...

Καλησπερα!!!Το κριθαρακι να εχει ντοματουλα ή οχι;Ευχαριστώ!!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα, διάβαζα τα σχόλια σας κ είπα να γράψω κ εγώ. Πρέπει να χάσω παρα πολλά κιλά. Τα σχόλια που διάβασα είναι ενθαρρυντικά κ λέω να την αρχίσω απο σήμερα.... Είμαι 102.7 κ θα ήθελα να δω που μπορώ να φτάσω.....

Unknown είπε...

αντι για αυγο τι μπορουμε να φαμε;

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα.Εχω διαβασει σχεδον ολα τα σχολια και αποφασισα να ξεκινησω,αυριο.Εχω πολλα να χασω!τουλαχιστον 10κιλα και δεν ειμαι σιγουρη πως θα τα καταφερω.

Αλλα θα προσπαθησω

Ανώνυμος είπε...

Pou mporo na vro tin deuteri evdomada?

Ανώνυμος είπε...

Pou mporo na vro tin deuteri evdomada?

Ανώνυμος είπε...

Εγώ είμαι 13 χρονων και θέλω να χάσω κιλά, μπορώ να κάνω εγώ αυτή την δίαιτα ή όχι λόγω ανάπτυξη?

Ανώνυμος είπε...

Που μπορώ να βρω τις άλλες 2 εβδομάδες?

Ανώνυμος είπε...

Πώς φτιάχνω την σαλάτα εποχης?

-Αντιγόνη

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να βρω τις επόμενες εβδομάδες, 2,3,4 μπορείς να μου πεις που είναι και πώς τις βρησκω?
-Αντιγόνη

Ανώνυμος είπε...

Σορρυ εχω πολλες ερωτήσεις και δεν μου έρχονται όλες μαζι☺ , έχω 2 ερωτήσεις . 1 στη 2η εβδομάδα μπορώ να αντικαθιστησω το μπίρα με κάτι άλλο ? Αν ναι με τι? Και 2 έχω ακούσει ότι παίζει ρόλο και η ψυχολογία οπότε εκεί που έχει πατάτες τηγανιτές και γλυκά στην 2η εβδομάδα μπορούμε να βάλω κάτι άλλο στη θέση τους?
-Αντιγόνη

Ανώνυμος είπε...

Μπορούμε να επαναλάβουμε την δίαιτα αυτή που απεικονίζεται και τις επόμενες εβδομάδες ή είναι διαφορετικές δίαιτες την κάθε εβδομάδα ?

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα,θα ήθελα και εγώ να προσθέσω το σχόλιο μου.θεωρώ απαράδεκτο να δίνονται έτσι δίαιτες από ανίδεους διότι μπορούν να δημιουργηθούν προβλήματα στην υγεία όπως ελλείψεις βιταμινών,απώλεια μυϊκής μάζας και άλλα.Αυτό οφείλεται στο ότι ο κάθε ένας από εμάς έχει άλλες απαιτήσεις σε θρεπτικά συστατικά Υδατάνθρακες,Πρωτεΐνες,Λίπη καθώς και θερμίδες έτσι ώστε να έχουμε την ενέργεια που χρειάζεται ο οργανισμός μας με βάση το καθημερινό πρόγραμμα π.χ εργασία κ.α.Οπότε η δίαιτα δεν ταιριάζει σε όλα τα άτομα.Όσο για την απώλεια βάρους που υπάρχει δεν ανταποκρίνεται σε απώλεια λίπους που αυτό είναι το ζητούμενο αλλά σε απώλεια υγρών του σώματος,είναι γνωστό ότι σε κάθε δίαιτα που υποβάλλεται ο οργανισμός τις πρώτες μέρες ίσως και εβδομάδες σημειώνεται απώλεια 3-5 κιλών λόγο υγρών από διάφορες κατακρατήσεις.Μία σωστή-πραγματική-υγιεινή απώλεια βάρους είναι τις τάξεως του 3-4 κιλά τον μήνα.Όποιος υπόσχεται περισσότερα τότε δεν ξέρει γιατί μιλάει.Και μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για πραγματική απώλεια λίπους και όχι παροδική απώλεια που μέσα σε μήνα τα ''κιλά'' θα επιστρέψουν και μετά εμείς θα αναρωτιόμαστε τι κάναμε λάθος. Καλή επιτυχία!

Laura είπε...

καλησπέρα!βλέπω οτι ειναι παλια τα σχολια αλλα έγω τώρα ανακαλυψα τη διαιτα!μπορω αντι για δημητριακα ή αντι για απογευματινο φρουτο να φαω μια λεπτη φετουλα σπιτικο κεικ που ειναι με στεβια;

Unknown είπε...

Γεια σας. Να σας ρωτήσω. Όπου αναγράφεται ψάρι, γίνεται να το αντικαταστήσω με φιλέτο κοτόπουλο;

Ευα Παπα είπε...

Γεια σας!Θα ηθελα να μαθω αν αυτη τη διαιτα ειναι ενταξει για κοριτσια 14 χρονων γιατι φαινεται αρκετα καλη και θελω πολυ να τη δοκιμασω.
Ευχαριστω πολυ!!!
Ευα

Ανωνυμους είπε...

Τα βραστα λαχανικα με τη μπορω να τα αντικαταστισω???

Ανωνυμους είπε...

Τα βραστα λαχανικα με τι μπορω να τα αντικαταστησω???

Ανωνυμους είπε...

Τα βραστα λαχανικα με τι μπορω να τα αντικαταστησω???

Ανωνυμους είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Egw de vriskw tis alles 2 vdomades...:/

Γιώτάκη είπε...

Γειά σας που είναι η δεύτερη εβδομάδα η τρίτη και η τέταρτη? 😏

Γιώτάκη είπε...

Γειά σας που είναι η δεύτερη εβδομάδα η τρίτη και η τέταρτη? 😏

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα σας!ελπιζω να υφισταται ακομη το blog γιατι δε βλεπω πολλες απαντήσεις τελευταία!! Γιωτακη επειδη ειδα ολες τις δημοσιευσεις για να τις βρω...σου παραθετω το link για τις υπολοιπες βδομαδες.http://lightsintages.blogspot.de/search/label/%CE%94%CE%AF%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%B1
Ας μας απαντήσει και καποιος να ξέρουμε πως ειναι ακομη σε ισχυ το blog!!!

Eleni είπε...

Κορίτσια μου καλησπέρα!!! Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλιά σας στη σελίδα μας και υπόσχομαι να επανέλθουμε σύντομα με νέες αναρτήσεις.. Λόγω του ότι έγινα πρόσφατα μαμά ο χρόνος μου είναι περιορισμένος.. αλλά παράλληλα έχω πολλές νέες ιδέες..μπορείτε να μου ζητήσετε και εσείς ό,τι θα θέλατε να δείτε!

Vickya είπε...

Ξεκίνησα να κάνω αυτή τη δίαιτα, αλλά την ημέρα Παρασκευή 2 φορές κριθαράκι καπως με φούσκωσε, είναι οκ αυτό? Έτσι πρέπει να γίνεται την ημέρα της αποτοξίνωσης?

Ευαγγελία είπε...

Καλημέρα σας. Ελπίζω το site να είναι ακόμα ενεργό γιατί έχω κάποιες ερωτήσεις:

1. Μπορώ να έχω κάπου μαύρο ρύζι αντί για σαλάτα;
2. Αντί για σαλάτα μπορώ να έχω λαχανικά οποιασδήποτε μορφής (ψητά, στο φούρνο, κτλ...); Το ίδιο ισχύει και για τα βραστά λαχανικά.
3. Η διατροφή αυτή δεν έχει καθόλου όσπρια, καμία εβδομάδα. Μπορώ αντί για λαδερό να φάω όσπριο; Ή πού αλλού μπορώ να το αντικαταστήσω;
4. Έχω κάνει πολλές φορές και τις 4 εβδομάδες και χάνω γύρω στα 4-6 κιλά!
5. Αντί για κριθαράκι κάνω μια ωραία μακαρονοσαλάτα!

Περιμένω πώς και πώς απάντησή σας!

Ανώνυμος είπε...

Μπορώ να τρώω μια φέτα ψωμί αντί για τυρί? Κ τα βράδια που έχει αυγά επειδή με πειράζουν τι άλλο μπορώ να φάω ?

Ανώνυμος είπε...

Μπορώ να τρώω μια φέτα ψωμί αντί για τυρί? Κ τα βράδια που έχει αυγά επειδή με πειράζουν τι άλλο μπορώ να φάω ? Έπεσα τυχαιαστην σελίδα σας κ η δίαιτα μου άρεσε κ είναι εύκολη σχετικά με άλλες είμαι στην εμηνοπαυση κ εχω φουσκωματα θέλω να χάσω 4_5 κιλά κ ειμαι 50 χρονων . Σας ευχαριστω .

Ανώνυμος είπε...

καλησπέρα! για ολους τους οργανισμούς είναι ιδια η διαιτα? πχ εγω είμαι αντρας τρωω τις ιδιες ποσοτητες? ευχαριστω!

Ανώνυμος είπε...

Οι δίαιτες παχαίνουν! Στην αρχή χάνεις κιλά, αλλά μετά την δίαιτα, ακόμη κι αν αρχίσεις να τρως κανονικά, όσο και να αστυνομεύεις τον εαυτό σου, σε βάθος χρόνου τα κιλά θα επανέλθουν.Ο σκοπός κάθε δίαιτας είναι να αποτύχεις για να ξαναχρειαστείς δίαιτα.
Μπορείς όμως να φας κανονικά μετά την δίαιτα; Τι ορίζεται ως κανονικό και σωστό και από ποιόν; Από τον σπουδαγμένο διαιτολόγο είναι η απάντηση, ως συνήθως.
Ναι,αλλά η δική μου απορία μου είναι: πως γίνεται να σπούδασε κάποιος διατροφή για να καταλήξει να σου δώσει μια δίαιτα που στην ουσία σου λέει να μην φας;
Γιατί, στην πραγματικότητα όχι μόνο δεν έχει φαγητό κανονικό, που να μπορεί μια ενήλικη γυναίκα να σταθεί στα πόδια της, αλλά αυτό το λίγο που δίνει στα ενδιάμεσα συν το ένα κυρίως γεύμα να είναι στην ουσία σνακ, σε κάνει να πεινάς περισσότερο. Κι όταν σταματήσεις την δίαιτα, το σώμα θα ζητήσει αυτά που του στέρησες και μετά, οι ειδικοί, θα κατηγορήσουν εσένα.
Κάθε φορά νέα διατροφικά συστήματα ανακαλύπτονται κανένα δεν δίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα και πάντα φταίμε εμείς και τα σύνδρομα που μας επικολλούν για να δικαιολογήσουν την δική τους αποτυχία.
Λύση, μέχρι στιγμής από τους ειδικούς, δεν υπάρχει.
Η μόνη λύση, είναι να μάθεις τον εαυτό σου, τι σου αρέσει τι όχι, να ακούς το σώμα και την ψυχή σου και να αναπτύξεις το πνεύμα σου.
Η βιομηχανία της μόδας είναι μέρος του συστήματος που επιβάλλει οι γυναίκες να είναι μονίμως απασχολημένες με το φαίνεσθαι και την επιφάνεια.

Μαρινα είπε...

εγω εχω μια απορια...αφου φτασουμε στα κιλα που θελουμε , πως μενουμε σε αυτα χωρις να τα ξαναπαρουμε ? για να μην χασουμε αλλα , λογικα η διαιτα πρεπει να σταματισει .
..εκει ειναι που το φοβαμαι....καποια συμβουλη δοκιμασμενη υπαρχει ?

Unknown είπε...

Καλησπέρα σε μπορώ να τη δω καλά την ανέβασα αλλά πάλι δεν τη βγάζω......να σου πω είμαι 50 χτονον κ θέλω να χάσω 8 κιλά σε ένα μήνα μπιρω;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!!

Unknown είπε...

Μήπως μπορώ να την βρω κάπου αλλού γιατί μου εμφανίζει την φωτογραφία θολή

Unknown είπε...

Geia sas! Eida ta sxolia k tha arxisw k gw siga siga! Eyxome na apodwsei i prospatheia!

Ifigenia Bourneli είπε...

Μεγάλη προσοχή με τις δίαιτες παιδιά. Καλό είναι να μας παρακολουθεί κάποιος ειδικός γαιτί πρέπει να τρώμε σωστά και γιατί έτσι θα δούμε και αποτέλεσμα. Εγώ επισκέφτηκα αυτό το κέντρο https://chryssalis.com/diatrofh/ και μου έδωσαν μια εξαιρετική διατροφή, έμεινα πολύ ευχαριστημένη και είδα γρήγορα αποτέλεσμα.

Unknown είπε...

Τι εννοει όταν λέει 3 κουταλιές της σούπας fitness

Unknown είπε...

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Ειχα κάνει στο παρελθόν την δίαιτά σας μ' εξαιρετικά αποτελέσματα! Λεω να ξαναπροσπαθησω! Με τι μπορώ ν' αντικαταστήσω τα δημητριακά με γαλα, μιας και δεν πίνω γάλα? Με γιαούρτι ίσως? Ευχαριστώ πολύ!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω αν βγούμε έξω για ένα ποτακι τι μπορούμε να πιούμε και ποσά; Παράδειγμα κρασάκι ποσό μπορούμε να πιούμε ;

Ανώνυμος είπε...

καλησπέρα. σκέφτομαι να ξεκινήσω την δίαιτα. θα ήθελα να ρωτήσω, βλέπω λέει καφε χωρίς ζάχαρη. επειδή πίνω 1 καφε την ημέρα αν βάλω ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη πειραζει;

Ανώνυμος είπε...

Πριν 10 περίπου χρόνια (...) είχα σχολιάσει εδώ και είχα κάνει τη διαφορά αυτή! Ήμουν 60 και είχα φτάσει 57 και δε θυμάμαι μήπως και παρακάτω..
Σήμερα 10 χρόνια μετά, μετά από πολλές αλλαγές, δυσκολίες, αλλά και καλές στιγμές, είμαι έτοιμη να ξεκινήσω παλι, πλέον στα 80 κιλά με στόχο τα 65-68 που ένιωθα ακόμα καλά! Το καλό είναι ότι δε μου φαίνονται καθόλου .! Οπότε ξεκινάω και εγώ, θα ανεβάσω το πριν και το η πορεία μου! Αν δεν γράφει καμία πλέον εδώ, δε πειράζει, θα το χω σα προσωπικό μπλογκ :Ρ Χριστίνα

Ανώνυμος είπε...

Πάλι εγώ, Χριστίνα εδώ!
Ξεκίνησα 81.9
Σήμερα (5 μέρες μετά) 80.5!
- 1.5 κιλό! Και συνεχίζουμε.
Δεν έχω προλάβει να κάνω τη μέρα αποτοξίνωσης, ακολουθώ όμως σχεδόν κατά γράμμα το πρόγραμμα! Κάποιες μέρες πεινάω λίγο παραπάνω , άλλες όχι συνεχίζουμε!!

Ανώνυμος είπε...

Τέλος πρώτης βδομάδας 80.2 (-1.700)!
Ευχαριστημένη είμαι,μια μέρα πήγα και σε ένα γάμο οπότε δεν την τήρησα αν και πρόσεξα πως έφαγα! Συνεχίζω ξανά με τη 1η βδομάδα γιατί το έχω πάρει ζεστά! Πάμε για το 7!!

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίζω ακάθεκτη! Έκανα δύο βδομάδες τη 1η βδομάδα και τώρα κάνω ένα μιξ 1ης και 2ης ανάλογα το φαγητό στη δουλειά ή κάποια έξοδο. Όμως δεν έχω παραστρατησει σχεδόν καθόλου! Είμαι στα 78,4 και προχωράω!! Στόχος τα 77 μέχρι το τέλος του μήνα! Χριστίνα

Ανώνυμος είπε...

Χριστίνα εδώ! 77.4 χθες και όλα βαίνουν καλώς!

Kalli είπε...

Καλημέρα, καλή εβδομάδα. Διαβάζω την δίαιτα και θα ήθελα να ρωτήσω. Το κριθαράκι πως θα είναι μαγειρευμένο; Από πάνω βάζουμε λίγο light τυράκι ή δεν επιτρέπεται;

Ανώνυμος είπε...

Είχα καιρό να απαντήσω αλλά συνεχίζω κανονικά! Για κάποιο διάστημα έκανα μέρες της 2ης ή της 3ης εβδομάδας, όμως σε γενικές γραμμές κρατώ σα νοοτροπία τη διατροφή αυτή! Υπήρχαν οι μέρες που λόγω ταξιδιού βγήκα, έφαγα εκτός δίαιτας, έφαγα κρέπα κλπ, αλλά κράτη μια ισορροπία, κάτι που δεν έκανα πριν!
Αποτέλεσμα, σημερα 75.9!
Συνεχίζω ακάθεκτη, σήμερα μέρα αποτοξίνωσης και προχωράω!! Στόχος να δω το 6..! Πάω για τα 69.9! Χριστίνα

Ανώνυμος είπε...

Εγώ το κάνω σκέτο, αλάτι στο νερό, βράζει, και μετά προσθέτω 1κσουπας λάδι και μπόλικο λεμονακι!

Ανώνυμος είπε...

Χριστίνα εδώ σταθερά! Με αρκετά διαλείμματα, και χωρίς να τηρω 100% τη δίαιτα, αλλά τη νοοτροπία όλων των εβδομάδων, είμαι στα 73.8 και συνεχίζω! Στόχος 70 στο τέλος του μήνα!

Μαρία είπε...

Καλησπέρα ! Διάβασα τη δίαιτα και τα σχόλια και πραγματικά με ενθάρρυνουν για να την ξεκινήσω . Θέλω να χάσω 10 κιλά που είναι κιλά από την εγκυμοσύνη μου. Γέννησα μόλις πριν 5 μήνες!!!
Να κάνω μια ερώτηση ; Έχω αλλεργία στο ψάρι,πέρα απο μαλάκια,με τι άλλο μπορώ να το αντικαταστήσω ;;

Kelly είπε...

Έχω μια απορία πειράζει αν τρώω το μεσημέρι και το βράδυ σαλάτα;

Μαίρη είπε...

Ξεκίνησα την δίαιτα την προηγούμενη Δευτέρα . Είμαι ήδη 2,5 κιλά κάτω..
Μου έχουν μείνει 7 από την εγκυμοσύνη και θέλω μέχρι τον Ιούλιο να τα χάσω . Θα τα καταφέρω ;

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   401 – 572 από 572   Νεότερο› Νεότερο»